Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Flexibele LED strip Lights voor verkoop
Van goede kwaliteit Flexibele LED strip Lights voor verkoop
Wij zijn vrij tevreden met uw kwaliteitsproducten, zijn onze cliënten zeer gelukkig.

—— Kris Metzler

Wij zijn gelukkig met uw kwaliteitsproducten en snelle levertijd, hartelijk dank voor uw baan.

—— Mark

Waardeer uw goede baan en verstrek goede producten zoals wij, dank opnieuw denken.

—— Jully

Nice om u in de Tentoonstellingsmarkt van HK in 2004 te zien, sindsdien hebben wij een goede samenwerking.

—— Genid

Wij ontvangen uw LEIDENE stroken en geleide modules reeds, zijn zij verbazend, houd ik zeer van hen.

—— Rakesh

Ik ben online Chatten Nu

Phenson Lighting Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd Phenson Lighting Co., Ltd
De industriepark receptie Tentoonstellingsruimte Productie lijn 1 testen machine Testapparatuur oppervlakte opgezette machine Vloeisolderen Machine workshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Phenson
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 18000000-20000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

1) Wat zijn de beste verkopende producten in Phenson?
- LEIDENE Strook, LEIDENE module, Pixellamp, van het LEIDENE het licht aluminiumprofiel
- Verlichtingslichten met inbegrip van straatlantaarn, hoog baai Licht, lineair Licht
- LEIDENE Toorts
- SMD-HOOFD, hoofd Bestuurder en voeding
- Controlemechanismen

2) Wat porducts Phenson ontwikkelt zich voor volgend jaar zal zijn?
Phenson is toegewijd aan innovatie in de recentste LEIDENE technologie. Wij houden nooit op onderzoekend nieuwe LEIDENE lichten sinds de onderneming. Wij houden de getaxeerde die klanten van bulletins op de ontwikkeling worden gepost elke week. U kunt het nieuws krijgen na het intekenen in onze postlijst.
 

3) Wat is de belangrijkste markt voor Phenson?
Wij verkopen meer aan de markt en Noord-Amerika van Europa omdat de markten hoogte - kwaliteitsnorm voor LEIDENE producten hebben. Het tarief bevindt zich onze omzet tot 70-80%. Maar andere nieuwe markten zijn toenemende vraag van de nieuwe LEIDENE technologie. Wij zijn ook optimistisch over de markten voor andere Amerikaanse en Aziatische gebieden.

4) Gewoonlijk welke LEDs gebruikt u voor uw LEIDENE producten?
Voor hoge machts LEIDENE Verlichtingsproducten gebruiken wij hoofdzakelijk Cree en Edison LEDs, ook gebruiken wij wat Philips. wij denken ook na om meer multi-spaander LEIDENE merken zoals Bridgelux te gebruiken en Scherp, aangezien de multi-spaandertechnologie intensief door fabrikanten zal gebruikt worden.

5) Wat is Phenson-levertijd?
Gewoonlijk verschepen wij orden in 2 weken. Maar het zal een weinig langer als met zware last van productietaak duren. Het vergt ook meer tijd met aangepaste producten.

6) Kan Phenson douaneassemblage OEM product aanbieden doen of?
Phenson heeft heel wat ervaring bij OEM de assemblage van LEIDENE strookverlichting opgedaan. De stroken kunnen verschillende grootte, lay-out, klantenemblemen en etiketten hebben. Wij willen ook de ervaring op LEIDENE Verlichtingsproducten toepassen aangezien wij goed ontwerp en techniekteam hebben. Omdat wij onze eigen CNC verwerkingsmachines hebben kunnen wij prototype voor LEIDENE inrichtingen, vooral voor LEIDENE stroken en het licht van het aluminiumprofiel snel uitwerken. Wij zullen strikt het hoofd volgen dat wij klanten unieke ontwerpen of gezamenlijk geen ontwikkelde producten aan een andere derde partij zullen onthullen of verkopen.

7) Hebt u garantie voor producten?
Ja, hebben wij 3 en 5 jaar garantie voor verschillende soorten producten. Tijdens de periode, als de klanten de goedkeuring hebben die de kwesties van de productkwaliteit tonen en indien verklaard door Phenson ingenieurs, zouden wij klanten verzoeken om de mislukkingsdelen terug te verschepen en nieuwe punten te vervangen met vervoer geladen wordt betaald door ons.

8) Ontwerpt Phenson zijn producten?
Ja, ontwerpt Phenson en assembleert alle producten wij verkopen. Onze ingenieurs hebben overvloedige kennis van optica, elektronika, mechanisch en thermisch beheer, evenals lichte controletechnologie. Wat van hen hebben succesvolle ervaring om verlichtingsproducten voor wereldberoemde merken te ontwerpen. Ons basisprincipe om interne bestuurder en kring te ontwerpen is veiligheid onder EMC/UL-lijstmogelijkheid en betrouwbaarheid.

9) Hoe te om Phenson-producten te kopen?
In het meeste geval dat wij rechtstreeks aan klanten hebben verkocht wereldwijd, nochtans wij hebben reeds de partners van de opstellingsdistributie voor een deel landen. De klanten in deze landen kunnen Phenson-producten van de erkende verdelers krijgen. In andere landen en gebieden kunnen de klanten Phenson-verkoopteam door te schrijven aan ons e-mailadres direct contacteren of telefoneren. Wij zullen met snel de dienstmaximum binnen 12 uren antwoorden.

Contactgegevens
Phenson Lighting Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. James

Tel.: 86--13410844021

Fax: 86-755-36607480

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)